Om Oss

Vårt Grunnlag og Verdier

Som et vestjysk selskap basert i Jebjerg, Skive kommune, forplikter vi oss til å tilby ærlig og rettferdig behandling til alle våre kunder.

Vår Historie

Vår reise begynte i 1986 med K.H.Maskinudlejning, fulgt av K.H.Entreprenørforretning ApS i 1993. I 2002 etablerte vi Dansk International Handels Compagni ApS (DIHC ApS), med et målrettet fokus på salg av trehus og tilknyttede produkter i Danmark, Norge, Sverige, Island, Færøyene, og Grønnland. Vårt sortiment inkluderer alt fra små hytter og villmarksbad til større hus, samt et variert utvalg av treprodukter som paller, spesialpaller, hagemøbler og gjerder. Vi tilbyr også omfattende tjenester som dekker et bredt spekter av behov, inkludert jordarbeid, avløpssystemer, fundamenter og hageanlegg. Dette inkluderer også montering og installasjon av våre produkter.

Vår Fabrikk i Litauen

Med etableringen av vårt eget produksjonsanlegg i Litauen i 2021, har vi utvidet vår kapasitet betraktelig. Ikke bare selger vi produkter av høy kvalitet; vi produserer og utvikler dem også. Dette gir oss muligheten til kontinuerlig å forbedre vårt produktspekter, noe vi tar stor stolthet i.

Kvalitet og Pris

Vårt Engasjement: Hos oss er det en selvfølge å alltid strebe etter å levere produkter av høyeste kvalitet til de beste prisene. Vårt mål er å sikre at du som kunde får den beste verdien for pengene.

Markedets Bekreftelse: Gjennom grundige markedsanalyser har det blitt bekreftet at våre priser ikke bare er konkurransedyktige, men at vi også tilbyr den beste kvaliteten og det bredeste utvalget av produkter. Dette setter oss i en unik posisjon til å møte dine behov på den mest effektive måten.

Vår Garanti: Vi forplikter oss til å levere kvalitet og verdi som du kan stole på. Med et bredt spekter av produkter sikrer vi at du finner akkurat det du trenger, til en pris som er rettferdig og transparent.


Våre Produkter

Oppdag vårt brede utvalg av produkter, designet for å berike din utendørsopplevelse. Vi tilbyr:

 • Villmarksbad: Tilgjengelig i en rekke forskjellige former og spesifikasjoner, tilpasset enhver smak.
 • Badstuer: Utforsk vårt utvalg av koselige badstuer, inkludert hytter, busser, pods og tønner, alle med mål om å tilby en autentisk avslapningsopplevelse.
 • Moderne Modulhus: Disse moderne og stilige hyttene er det ideelle valget for camping, og tilbyr en unik kombinasjon av komfort og design.
 • Campinghytter: Perfekt for friluftsentusiaster, våre allsidige campinghytter er tilgjengelige i stiler som hytter, busser, pods og tønner.
 • Tømmerhytter: Med en variasjon av størrelser og former, er disse hyttene velegnet for en rekke forskjellige formål.
 • Sommerhus, Garasjer og Carporter: Tilby robuste og estetisk tiltalende løsninger for å beskytte dine kjøretøy og maksimere din nytelse av sommeren.
 • Grillhytter: Perfekt for sosiale sammenkomster i hagen, våre grillhytter er tilgjengelige i flere størrelser for å imøtekomme dine behov.

Om Oss: Uavhengig av dine spesifikke behov, tilbyr vi løsninger for å møte dem og hjelper deg med å transformere hagen din til et personlig fristed.

Nettbutikk og Rådgivning

I vår nettbutikk er et bredt utvalg av mindre varer tilgjengelig for direkte kjøp. Vi legger stor vekt på personlig rådgivning og er alltid klare til å hjelpe deg, uansett størrelsen på kjøpet ditt. Skulle du ikke finne det du leter etter på lager, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss via e-post. Det er en god sjanse for at en av våre produsenter kan tilby det du søker, eller at vi kan hjelpe deg med å finne det.


Om Oss: Dansk International Handels Compagni ApS (DIHC ApS)

Besøk Våre Nettsider

Kontaktinformasjon

 • CVR-nummer: DK 26 18 32 51
 • Adresse: Nannerupvej 3/5, 7870 Roslev
 • Telefon: +45 40184487
 • E-post: info@hytte-land.no

Ledelse

 • Regi: Kristen Hedegaard Nielsen

Oppdag mer om oss og våre tilbud ved å besøke våre nettsider eller ta direkte kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg.